Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan beröring

Saknar beröring, närhet och värme, så mycket att det gör ont rent fysiskt.
Lever under samma tak men inte röra varandra eller titta på varandra.
Så meningslöst så destruktivt så livlöst.




Fri vers av denutannamn
Läst 330 gånger
Publicerad 2010-11-13 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

denutannamn