Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet var tänkt att levas tillsammans men istället döda livet för varandra.


Dödar varandra sakta....

Att bo under samma tak men inte leva tillsammans

Sitta vid samma bord men inte äta tillsammans

Ha barn ihop men inte fostra dem tilsammans

Sova i samma säng men inte omfamna varandra

Det är att sakta döda varandra och det gemensamma livet, när det var tänkt att dagarna skulle levas tillsammans.




Fri vers av denutannamn
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-13 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

denutannamn