Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oas i öknen

Att inte få säga

Att inte få dela

Att inte få känna

Att inte få lyssna

Att inte få ge

Att inte få le

Det är som se oasen i en öknen för att i nästa sekund se att oasen bara var en synvilla.




Övriga genrer av denutannamn
Läst 399 gånger
Publicerad 2008-05-19 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

denutannamn