ALLAH Älskar Alla-H" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ALLAH Älskar Alla-H


PRAYER...

 

Allsmäktige GUD

 

Jag Är Din Undernådiga Tjänare, Underkastad Dig

 

Jag Hör Profeten Mohammeds Ord

 

Jag Väntar På Återkomsten Av Din Undernådige Rätt Trogne Tjänare

 

Frälsaren, Budbäraren

 

 Av Ditt Heliga Ord JESUS

 

Allsmäktige GUD Amen.

 

 

 

ALLAH ­­-O­­­­- AKHBAR

 

I Am A Muslim Your Loyal Subject,

 

Subjected To Your Will

 

I Hear The Word Of   The Prophet Mohammed

 

I Wait for The Return Of Your Loyal Muslim

 

Our Saviour, The Messenger Of Thy Holy Word, JESUS/ISA

 

ALLAH  AKHBAR  AMEEN.




Fri vers av irenecbcn
Läst 499 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-21 15:58



Bookmark and Share


  Regndanserskan
Mmmm Amen ;-)
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

irenecbcn
irenecbcn