Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panthera tigris

~~~


tigerns svarta ränder
är på väg att gå ur


världen



~~~

Gott folk, det finns i dag så få tigrar som 3 500-5 000 som lever i det vilda i några få länder i Asien. Tjuvskytte, människans utbredning och malda tigerben som ingrediens i den kinesiska traditionella medicinen är starkt bidragande faktorer till tigrarnas decimering. I Kina ska man inom en snart framtid fatta ett beslut som kan avgöra tigrarnas öde och vill du försöka bidra till att se till att Kina permanent förbjuder all handel med tigerprodukter, så kan du enkelt göra det genom att skriva på en lista hos Humane Society (som också har lånat ut bilden ovan). Men det är bråttom, listan kommer att överlämnas till beslutsfattare i Kina inom kort och man måste ha skrivit på innan nästa onsdag - den 30 april.




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 718 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-22 10:36



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Skriver på så klart!

Snyggt formulerad trerading och välformulerad informativ text, som alltid!
2008-04-30

  Bodil Sandberg
det är fruktansvärt ska absolut skriva på!!!
2008-04-28

  Jessica Ebbesson
Följer självklart din uppmaning!
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan