Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt som slutar med ?

Vi lägger
allting
under mattan

Dammsugaren
suger
( och vet när
en hemlighet bör bevaras )

Spindelväven
vittnar om soliga dagar
och länge leve
håriga ben

Soliga dagar
slutar
romantiskt
innan dom
går ner

Ibland går det
upp för en
innan
livets
påle
somnar i
kalsong

Vem
sjunger
din
godnattvisa ?







Fri vers av Ola Rydberg
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-06-19 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan