Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sin lyckas smed


Saker rör sig utan minsta mönster
Komplicerade ekvationer bryts ned utan regler utan logik
För att sättas samman, till allas förfäran, fruktlösa tankar.
Den är inte som andra den väljer inte samma vägar.Den lär sig inte av förnedringen.
Den verkar till och med gilla ångesten den skapar.
Likt en fakir sticker den skamnålar i sitt gråa kött,
lågor av förakt slår upp varhelst den häller sitt illaluktande fotogen.
Men missdöm ej den förtjänar hålen och brännsåren. Ärren blir likt
judestjärnan på bröstets ficka stadsfästelsen för ert förakt.




Fri vers av Gotthard
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-22 22:21



Bookmark and Share


  Sofiapoema
*sitter stilla i tystnad och stirrar på dataskärmen* Mff... brr... (försök till diverse ord)


Nöjer mig med att säga \'Oh my god\' riktigt långsamt och bokmärka för enkelhetens skull.
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Gotthard