Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsflykt

Bergstoppar höga lugnande sköna

Smäktande bris genom mina lemmar far

Knappt kinderna vila från leenden gröna

Lyckans drömmeri mitt sinne i besittning tar

VÄCKT, en groende vind piskar havet igen

VAKEN, av nykter vardag finns det bara kvar.




Fri vers av Gotthard
Läst 173 gånger
Publicerad 2008-10-23 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gotthard