Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ett uppslag i Aftonbladets extrabilaga (Vi måste skaffa oss egna liv)

Jag minns den där tjejen
som alltid var med på våra fester
åtminstone då hon inte var där

Hur hon alltid hade lite sämre tentaresultat.
Hur hon alltid hade sämre smak då det gällde män.
Att hon alltid var lite tjockare och lite olyckligare.

Hon är aldrig med oss längre.
Ibland känner jag mig som hon.




Fri vers av Tina-sol
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-22 23:00



Bookmark and Share


  Effell
Tänkvärt. Den här personens grymma öde kanske var/är att hon måste finnas för att övriga ska ha något att känna sig bättre än - vilket i själva verket röjer det egna dåliga självförtroendet. En bra text som dröjer sig kvar.
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol