Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubbelgum

Ska glömma
att komma ihåg
hur dina rosa
bubbelgumsdoftande
hjärtslag
tog mig till mörka
plantage
där skörden aldrig
var tillräcklig
och hur din sols
strålar
klöv mig
mitt
itu




Fri vers av Liebestod
Läst 445 gånger
Publicerad 2005-06-20 10:20



Bookmark and Share


  Jenny Karlsson
Gillar ditt språk
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Liebestod
Liebestod