Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kittlande

Vill att händer ska dofta
kropp
att insidan av lår ska kittla
som tungrörelser
i varje steg
Att ljud av försynt njutning
tills ekon mellan väggar
som vågors dån
och klockans klang
Kroppen i båge
en bro
mot




Fri vers av Tina-sol
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-23 19:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nästan alla dina texter har en sinnlig dimension, men de som är direkt erotiska.. har en puls som nästan är bedövande.
2018-08-02

  Lejonhjärtas poesi
En njutning att läsa, sensuell och böljande erotisk poesi, ljuvligt kittlande!
2008-04-26

  © anakreon VIP
Livsglädje i koncentrat.
Applåderas
2008-04-25

  Ola Rydberg
Ja sensuellt lockande
2008-04-24

    Glittra G
Åh sensuellt ... mmm. Me like!
2008-04-24

    Herr Ångest
Mm, nice.. dina ord kittlar fantasin och mitt poetiska sinne.

Gillar när orden är så att säga skrivna mellan raderna, dvs när man får läsa mellan raderna snarare än att läsa allt utskrivet.
2008-04-23

    Mr.painter
Jättebra ren och klar
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol