Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det blir okej


inget något
inget något mer

bara
försök o fler försök
o misslyckanden

o mörker

o ljus i någon slags tunnel

men inget o inget
o vart är du nu när jag är så ensam

du är på en kajplats någonstans långt borta

väntar du på mig?

det skulle förvåna mig.

jag åker snart

hoppas det är okej

gråt inte för mig

försök vara glad

du finns i mitt hjärta

o tusen kilometer o tusen fler

kanske ses vi snart

vem vet

försök fånga mig

jag är redan borta

snart vaknar natten igen

o det finns ingen logik i trams utan lycka, jag tänker sluta tänka på dig
för att det är plågsamt?

du förstår

o någonstans gör väl jag det med.




Fri vers av Morgondröm
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-23 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgondröm