Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är saltet som mig peppar

Du är inte halmstråt
jag ivrigt greppar
då vinden fått de andra
att vika
röjt fältet naket
och uppenbart

Du är saltet
som mig peppar
en kontrast
men ändå lika
det är dags
att så vårgrönt
snart




Fri vers av Tina-sol
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-24 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol