Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustna ackord

Jag spelar på brustna ackord
och toner som går förbi er.
Var finner jag åter den nåd
som vilar i melodier?

Förtappad min sista tangent
och intet av klanger har jag.
Jag söker mitt forna instrument
och nynnar min klagande aria.




Fri vers av Erik L
Läst 444 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-04-24 21:33



Bookmark and Share


  Ilona _L
Oj, så vackert och vemodigt.
Slår an en sträng hos mig! ;-)
2008-05-01

  Thommy
Alltid sorgligt att tappa det man älskar, fint diktat.
2008-04-28

    ~maria~
sorgligt men vackert
2008-04-26

  Last Word Spoken
Och du har en stor publik här!!!

Väldigt sorgset och vackert!
2008-04-25

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat!!!
applåder och grattis till placeringen!!!
2008-04-25

  Björn Karlsson
Vacker sorgsen lyrik
2008-04-25

  devilsangel
en sorgsen ton över de brustna ackorden..men ack så vackert!
2008-04-25

  Bodil Sandberg VIP
En fantastiskt fin vemodsdikt Erik...ja för vemodet har du minsann fångat helt utomordentligt..förtappad min sista tangent och intet av klanger har jag..applåder!!!
2008-04-25

  Daniel_78 VIP
jag söker mitt forna instrument
, den var svår, men det känns som
jag inte hittat läsningen riktigt på den
för jag antar att du har koll på den

annars gillar jag såklart
förbi er och alla andra snygga rim
2008-04-24

  Bibbi VIP
Jag tillägnar Dig Ylva Eggehorns dikt:\"Stå stilla i smärtan\" från min dagbok och ger Dig en stor applåd för denna sköna poesi!
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L