Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att berätta allt för varandra

Långrep på rasterna.
Två flickor som ivrigt vevade
i varsin ände
och en tredje som skulle räknas in

Jag var alltid så rädd att
göra fel
trampade nog på repet
just därför

Och de där två vevarna
i varsin ände
ser jag som vänskap och kärlek

Att våga berätta allt för varandra
och fortfarande älska
är att hoppa långrep
utan rädsla




Fri vers av Tina-sol
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-24 22:14



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Hopprep har aldrig varit min grej, men här får man en glimt av en annan värld, en gemenskap, och samtidigt, parallellen... gillas skarpt!
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol