Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök



Insnärjd i ett nät
impulser
strömmar minnesbilder
förbi
En axel
mellan två hjul
på väg
i det förflutna




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2008-04-25 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP