Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken kopia. (Unikt)

Naken i kopiatorn
spar jag mig själv
till senare
Lägger mig i en bok
och balsamerar dess pärmar
med antirynkkräm
För att du kanske ska öppna mig
senare
och fortfarande




Fri vers av Tina-sol
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-25 23:14



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Oemotståndlig.
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol