Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt & Fullt

Jag har flera skinn
lever mellan lagren
som att hoppa i sängen
men inte nå taket
helt

Jag har flera skikt
löper parallellt
där vi är trådar
genom varandras kroppar
fullt




Fri vers av Tina-sol
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-26 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol