Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våld

Munnar spottar
ut knivar.
som fastnar
som sargar


Händer slåss.
Ben sparkar.
mot vem
mot sig

Var kommer hatet ifrån?
hatet till allt
hatet till kärleken

Vad ska vi göra med dem?
de ska straffas
de ska förstå

Hur ska de få?
mera trygghet
mera lugn


Vad gör vi?
vi är trötta
vi är rädda


Ingen vet varför.
Vem är offret?







Fri vers av Juha
Läst 176 gånger
Publicerad 2008-04-26 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juha
Juha

Senast publicerade
Nyckeln
En ton
SMS
Våld
ord
* Se alla