Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning av hur det va att växa upp i ett miljonprojekt på 80-talet när allt va i plast.


Nyckeln

Någon har tappat nyckeln

kall vind genom
krossad fönster

klotter på en vägg
som inte går bort

är över målat
skrapar på ytan
under står det

FUCK YOU!

cyklar och barnvagnar
är i vägen när det brinner

det är förbjudet
vem bryr sig

när hissen är sönder
är 7tr upp många trappsteg

en insparkade ytterdörr
slitna plastmattor och trasiga plast lister
är lätt att byta ut

plastfärgen håller fukten ute
men trä ruttnar inifrån om man inte
får luft






Fri vers av Juha
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-09 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juha
Juha

Senast publicerade
Nyckeln
En ton
SMS
Våld
ord
* Se alla