Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 

 




A- ALLAH I-IS D- DOING S- SOMETHING…AIDING U-S.

 

  A- American       

 

  I- Intelligence

 

  D- Did

 

  S- Slaughter

 

  A- All

 

  I- Intelligence

 

  D- Dies

 

  S- Suddenly

 

 

  A- Any Way

 

  I- Intend

 

  D- Doing

 

  S- Something Intelligent

 

 

  A- ALLAH `S

 

  I- INTELLIGENCE

 

  D- DEATH

 

  S- SURVIVES

 




Fri vers av irenecbcn
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-27 04:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Muhammed är död.
Jesus lever.
Skillnaden är frapperande.
Och avgörande.

Vad USA anbelangar ser jag det som en stinkande sophög.
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

irenecbcn
irenecbcn