Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då jag gömt mina glödlampor

Jag rafsar ner alla mina glödlampor
i den där väskan
och drar igen dragkedjan

Jag samlar ihop mitt ansikte.
Lite mörkare.
Men kanske jag.

Slätar ut skrynklorna på kjolen.
Samlar håret i en svans.

Men jag vet att det lyser där inne.
Jag har sett det.

Var ska jag gömma bevismaterialet.
Då jag samlat mig på plats




Fri vers av Tina-sol
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-27 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol