Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftersom jag är ny medlem kommer ett par gamla dikter jag skrivit upp


Under den gråtande månen



Åter igen har jag gråtit
Under månen
Den brinnande flamman
Som har väglett mig
Under alla dessa år
Sjön du flyter i

Med ögon av eld
En gång släckta men nu levande
Den här gnistrande energin
Som en morgonstjärna

Som en morgonstjärna

Åker på eldarna
Ur det norra guldet
Jag har sökt ögat
Jag skrattar under den gråtande månen

Jag är övervakaren i himlarna
Heller emeralderna känner till min markering
Blänker för att markera deras närvaro
Sätter eld på enigman
Söker...
Hittar...

Bränn vinterns vägmärken
Som jag sa var där
Bränn kylans ande
Resan genom min själ




Fri vers av Shadowbjörn
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-27 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadowbjörn
Shadowbjörn