Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielse



Flytande på imma
kröp upp i min hjärnas grottor
fick ingen varning
från inget till en livskod
gå med mig, du kommer aldrig att lämna
vänta för att se din själ fri
berätta för mig vad ditt hjärta är i behov av
medan jag dränker dig i havet
gör lös snaror av misstro
din handled i mitt ansiktes grepp
se mig i ögat, jag är tydlig
det här är din stund
ansiktet nere under vattenytan
stirrar in i djupet
från kärlek till död
i en tidsperiod av sekunder
omedveten att ångra
driven till troende
i flytande cellofan
flämtar efter luft
nåd i mina ögon
i nattens skugga
de genomskärande ljuden du gör
stegras högre, högre nu
och när lämnad i mitt kölvatten
är minnet av dig inget annat än ärren i mitt ansikte
allt över nu
glömt varför jag behövde det här
drar mig tillbaka
försvinner in i det obskyra
vilande dagar
väntar på ny sjukdom
bidar tid
tittade inuti galenskap
det bränner alltid innanför
den nedåtgående spiralen tar aldrig slut
när driven in i synd
din räddning är funnen i en syndares gärning
djävulen vägleder dagen
berättar vad jag ska säga
strömmar in sig själv
och kväver det slutgiltiga ljuset

befrielse
kastad tillbaka på mig

befrielse
skrattar åt mig




Fri vers av Shadowbjörn
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-24 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadowbjörn
Shadowbjörn