Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna :)


En Dag



Kommer du ihåg morgonen
Jag sa hejdå till dig
En del av mig dog

Av någon anledning måste jag försöka
Vänja mig vid att vara ensam
Om jag kunde hålla om dig än en gång
Skulle jag aldrig släppa

Spara mig en bön
När dag blir till natt

Herre kan du inte
Visa mig ljuset
En Dag - kommer jag att hitta tillbaka till mitt hjärta och min själ
En Dag - jag svär svär vid ditt namn

Minnen håller mig vaken
Och du är där vid min sida
Jag undrar om det bara är i mina tankar
Som jag är vid liv

Spara mig en bön
När dag blir till natt
Herre kan du inte
Säga att jag har rätt

En Dag - kommer jag att hitta tillbaka till mitt hjärta och min själ
En Dag - jag svär svär vid ditt namn




Fri vers av Shadowbjörn
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-27 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadowbjörn
Shadowbjörn