Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att avslöja en äkta falsk blondin

Känner mig urväxt
och jag är osäker på
om jag känner mig
omodern
eller insiktsfull

Känner mig som en utväxt
där mörka rötter
avslöjar en falsk blondin

Men jag vet
när jag är äkta




Fri vers av Tina-sol
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-27 18:26



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Skön den här, ler åt flera formuleringar, kram Backsippan
2008-04-28

    Melona
fan vad skön den här är

\"Men jag vet
när jag är äkta\"

du är sann, det tvekar jag inte ett dugg på
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol