Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnlös

Slaget mot huvudet och den bankande smärtan
Min kropp mot det hårda golvet förs bort av släpande steg
Jag lämnas svag i mitt rum med ansiktet mot golvet
Över mig flyger vassa ord i hög stämma
Mina sår på kroppen läker och lämnar inga avtryck
När dem är borta är minnet av allt det onda borta
Mina sår i själen läker inte och avtrycken bara växer
När dem är borta är minnet av mig också borta
Mitt slag tillbaka mot ondskan blir min död.




Fri vers av tom själ
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-06-21 02:37



Bookmark and Share


    Elmitton
Ett ord bara COOL min typ av dikt mykke beröm ;)
2005-06-26
  > Nästa text
< Föregående

tom själ
tom själ