Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet (fruktan)

Friheten är bara ett stenkast ifrån mig
Ändå fruktar jag den
Fruktan över att stå på mina egna ben
Och fruktan över att bemöta all fara själv
Jag borde vara så lycklig över att äntligen känna frihet
Jag borde lysa som solen över att äntligen få andas ut
Men ändå
Fruktan
Ångest
Hugg i magen
Och tårar från en tom själ.




Fri vers av tom själ
Läst 485 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-21 02:38



Bookmark and Share


  Jojo
Ååå, jag känner så väl igen de känslor du beskriver. Och du beskriver dem så fint (om något så gräsligt som fruktan kan kallas fint). Det är svårt att leva i frihet!
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

tom själ
tom själ