Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoning



Röjde undan dimman som lindade in mig
Och gjorde min syn suddig
Plötsligt, slutar jag försöka
Hedra min besvärliga position

Stigande måne och mitt skinn flagnar
Det förflutna blir ogjort
Plötsligt, kan jag inte rättfärdiga
Vad jag blivit




Fri vers av Shadowbjörn
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-27 19:55



Bookmark and Share


  Elin Abrahamsson
Berörande :)
2008-09-27

  Emil.
läst den flera gånger nu, riktigt jävla bra!
2008-04-27

  Emil.
en tår rinner ner över min kind.
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Shadowbjörn
Shadowbjörn