Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plan som i våning. Plan som i flyg. Plan som i idé. Eller någonting helt annat.


Minst tre olika plan

Det är inte ett plan
som störtat
Det är alla
och jag vet inte
på vilket
eller i vilken
jag befann mig
när det hände




Fri vers av Tina-sol
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-27 20:57



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Plan i kaos, när allt faller pladask kan i denna röra gro nya framtidsplaner, antingen planlagt eller förvirrat planlöst resultatet kan bli gott ändå.
2008-04-27

    Melona
ibland måste man plana ut, det
betyder inte att man plånar ut...

gillar din ingress, den är helskön
- precis som du!
2008-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Onekligen ett intressant koncept detta!

\"J\'te fais un plan\"
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol