Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vikten av att ta hand om sina drömmar

Längtar lata dagar,
färskpressad apelsinjuice
Längtar olikfärgade pennor
och doftsuddigum
till jobbet

Rena lakan och klädstreckstorkade linnen
Trätrall under nakna fötter
Tralla på glada sånger med stekspaden som mic
Ja, jag längtar

BodyLotion från Dolce & Gabbana,
vardagslyx med jordgubbar och mjölk
Insjötvättat hår och näckrosor runt anklarna
Naken i månsken

Och sedan allt det andra.

Citypuls. Människor. Att vara alert. Ge och ta. Utvecklas.
Mentalt. Verbalt.

Arbetet. Teatrarna. Kulturen

Och en man. Och ett hus. Och underbart krävande barn.
Sen.

Planerna och drömmarna. Längtan och fasan.

Vikten av dem. Vikten att ta hand om sig själv.
Att göra sitt bästa.




Fri vers av Tina-sol
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-28 09:04



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Vilken livsglädje!
2008-04-28

    Melona
emellanåt är jag kär i dig och dina drömmar...
bara så du vet!

Underbar text med längtan!
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol