Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Person. Passion. Vision.

Sug min must,
stjäl min lust
Tag min gnista,
se mig brista

Aldrig. Så fan heller!

Person. Passion. Vision.
Det är mitt motto.

Jag ska framåt.




Fri vers av Tina-sol
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-28 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol