Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera,


Låttext - Du är den enda

Det finns bara du, det är bara dig jag tänker på,
Det är du som gör mig hel och som får mitt hjärta att slå,
Tanken på hur det vore att leva utan dig,
Det skulle inte gå att leva, du betyder för mkt för mig,
Jag kommer aldrig släppa taget, du ska alltid vara min,
Det är bara dig jag behöver, jag vill alltid vara din,
Har jag dig älskling så har jag allt,
För personer som dig hittar man inte överallt,

Du finns i mitt hjärta för alltid och nu,
Det finns ingen annan, det finns bara du,
Jag älskar dig hjärtat, du betyder allt för mig,
Jag lovar att jag alltid kommer finnas här för dig,

Om livet känns jobbigt, du vill bara att det ska ta slut,
Att slippa plågas och ta sista vägen ut,
Då vill jag se dig i ögonen och säga att det blir bra,
Och sen göra allt för att det ska bli precis som jag sa,
Ibland vill jag bara vara där hos dig,
Krama om dig och berätta hur mkt du betyder för mig,
Om du skulle försvinna skulle jag inte ha ngt kvar,
Det är bara dig jag behöver, du är det bästa jag har,

Du finns i mitt hjärta.... x2




Fri vers av Emmauh
Läst 253 gånger
Publicerad 2008-04-28 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmauh