Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämdknepet

Jag hade glömt påsen med räkskal
under bordet.
Eller kanske sparkat in den där
i plötsligt vredesmod.

Minns att jag talade om \"hämdknepet\"
när vi åt de där räkorna
Hur man ska lägga räkskal i gardinstången
hos sitt X
så att han inte hittar odörkällan
och sanerar och renoverar till förbannelse

Jag hade förslutit den där påsen väl.
Men det hjälpte inte. Allting hade sipprat ut.

Fy fan för att komma hem idag.

Ringde min pojkvän.
Han svarade inte.
Tittade i gardinstången.





Fri vers av Tina-sol
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-29 18:10



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så himla lämpligt.
2008-04-29

  harriet
Haha, bra ;) får nästan lust att testa det där hämdknepet :P
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol