Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min trubadur

tänk att få äta frukost med dig
min egen trubadur
du skulle få andans morgondoft
och jag skulle dricka
kaffe med mjölk
och kyssa dina ögonfransar
medans du spelade visor tagna ur hjärtat




Fri vers av jeami
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-29 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeami