Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nynazismen frodas och allt fler unga skapar sig illusioner om hur människan bör vara och se ut. Uppmuntra kritiskt tänkande!


Korståget som gick snett

Du och jag
Knyter våra nävar
och slåss
för en illusion
som var vår

det gör så ont att slåss

du stjäl energi
och jag tittar på
det är svårt
att reflektera
över en tid då vi var svin

Vemodet faller liksom på

Illusionen ser annorlunda ut
i ett helt nytt ljus
och mitt hjärta
glöder inte
lika starkt som ditt

Det har faktiskt slocknat

I natten skriker jag ut mitt förlåt
Förlåt förlåt förlåt
till alla er
som kom i vägen för vårt
Privat korståg

Förlåt




Fri vers av jeami
Läst 552 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-16 11:27



Bookmark and Share


  stefan.g
Ödmjuk tänkvärd text.
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

jeami