Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärare featuring tonårsmonster

Ni snackar om era barn,
era tonårsmonster.

Jag har 30 tonårsmonster framför mig åt gången.
120 tonårsmonster om dagen.

Men vet ni,
ibland är det 30 leenden samtidigt
eller 120 glada skratt om dagen.
Tänk er hur många det blir i veckan.
Om året.
Innan jag är pensionär.

Det är underbart.
Så länge de ler.




Fri vers av Tina-sol
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-29 18:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du är beundransvärd som orkar.
Vi har fullt sjå med vår tonåring här...
2008-04-29

  Bjarne Nordbö
Hade jag haft dig som lärare hade kanske en del sett annorlunda ut.
2008-04-29

  thyra
Underbar text, håll leendena vid liv! Blev glad åt din text :)
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol