Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan blad och tagg

Står på scen
med armar och
ben

öser ut hela min själ

Vänder och vrider
på ord och rim

hjärtat
det dunkar som fan

Estraden
är strödd
med rosor
och ångest

allt
man kan räkna med
är

oberäkneligheten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-01 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan