Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersnö



Mitt leende har stelnat

Annsiktet är uppfläkt i något som liknar en dålig grimas.

Det är kallt.

Leendet är fruset.

Ögon fransarna är vita.

Kanske kommer det att töa

Kanske kommer jag att komma loss från mitt isiga leende.

Snart snart

Lossna lossa.

Du är iskall




Fri vers av jeami
Läst 372 gånger
Publicerad 2008-05-01 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeami