Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ifall atten



jaa

ja traja å bena upp na

jävla konstycke de rå

sticka

japp

vill iväg nu

men hjälp me rå

sitt inte bara

där

ta i nu rå

kom igen då

ja vadå

som en jävla fölossning ju

känns e som

skitsvårt

skithårt

men vatten

ja

över huve å hela kroppen

rena auran

å efter

så jävla mycke skönare

ser grönt ju

fan va skönt

slippa re där nu

släppat

låtat va bara

skithelvete

som en jävla lagerbyggnad

inte tid me de

nu

måste andas ju

ut

fixat ju

jää




Övriga genrer av Paula
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-01 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paula
Paula