Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blod mod förstod god lod ipod sod avatten mittinatten


Blood

kul i dilikuli att det pilleridillas så mycket

om liteåingenting eller

filleridilleri påfyllnad blodbussen

vampires empires liksides

sug sug sug sugen vem sög sög som sagt

undrar om det blir mycket mygg i sommar?

från de ena tireandrabara

näreendåepågkanskeskusäjnattinattidåallafall




Övriga genrer av Paula
Läst 265 gånger
Publicerad 2008-05-03 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paula
Paula