Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gott

väsenskilda meningsbyten kalla varandra fåhäva

måhända sanning ligga baklur för enskild vantro

då det endast visas ett fåtal mjältsjukas vindlingar


men alltid finns lärdom i svårmod och trångsynthet

alltid finns goda stycken att hämta ur destrukta vred






Övriga genrer av Paula
Läst 260 gånger
Publicerad 2008-05-04 00:32



Bookmark and Share


  Deviance
inspirerande och intressant text!
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Paula
Paula