Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte riktigt nöjd så skulle verkligen uppskatta kritik, av alla slag. Säg vad ni tycker helt enkelt, tack!=)


bakom slutna ögonlock

bakom slutna ögonlock
ser jag världen
dansa i skira nyanser
av lycka

bakom slutna ögonlock
kanske jag där
en dag får beröra dig
flämtandes i vinden

bakom slutna ögonlock
stannar jag upp
och verkligheten
existerar endast svagt




Fri vers av Frida E
Läst 493 gånger
Publicerad 2005-06-21 21:40



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Vackert! Mjukt berörande ordflöde som förmedlar innerligheten i din längtan .
2005-07-15

  Elfrida
väldigt vackert skrivet
2005-07-14

    Thimmy
Man ser på framtiden och känner hoppet..
Riktigt bra skrivet
2005-06-26

  Tino
Jag säger bara wow! Detta var en underbar text. Jag får en riktigt härlig kännsla när jag läser den! Känns som om jag blir en med texten! Lycka till med nästa! Puss på rej;)
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Frida E
Frida E