Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ingång

På ingång
På lina

Jag är för stor för den här stan
Den här stan är för stor för mig

Det är något i skinnet
Dräkterna vi ger varandra som glappar
Som ler skevt med(NEJ! åt) mig

Ner
Upp
Balansen kan inte hållas

Balansen finns inte
Jag kommer aldrig att ramla jag har balans
Aldrig
Det finns ingen balans
Ingen prima ballerina i mitt innersta

Jag har igen självkontroll men det är också det enda jag har
Ingen självkontroll
Och en jävla masssa stolthet

På ingång

Fy fan
Här kommer jag




Fri vers av vespertine
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-01 23:04



Bookmark and Share


  inutimonster
gillar mycket i din text, känner igen det där med att man är för stor för staden samtidigt som staden är för stor för en själv. mitt favoritstycke, to die for;

\"Det är något i skinnet
Dräkterna vi ger varandra som glappar
Som ler skevt med(NEJ! åt) mig\"

den känslan alltså. ujuj. gillar hur orden ramlar, ibland spelar det ingen roll hur man skriver, sålänge man förmedlar känslan. det här är \"ibland\".
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

vespertine
vespertine