Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min första och bästa vän som tog en annan väg i vuxen ålder


För evigt?

Kandelaberpastej
är det enda som blev kvar
av vår enighet
som skulle vara
över gränser

Den ena dagen satt du högt på toppen
den andra grävde du i jorden
rev mitt hår
levde pirat
och röjde all skog du kom åt

Om flera tycker lika
tycker du tvärt emot
oförmögen att se dig själv
i speglar som du inte finner

Jag antar att du fortfarande är utan spegel
och låter jord rinna mellan dina fingrar
jag önskar dig allt gott
men. så länge du sitter
bakom nedsläppta persienner
kommer ingen att se

Jag såg dig!
men du

du ville bara gräva i jord




Fri vers av Virvelvinda
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-03 00:29



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra beskrivet om obesvarad Kärlek, o om mognad vs omognad.
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda