Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är kär

Bortom all räddning

Jag är kär
Bara du är botemedlet

Jag är kär
Saknad o längtan är symtomen

Ja jag är kär, så kär
Och vet exakt vad det innebär

Kär kommer jag vara
Livets ut, samma bana
Vara kvar, äkta vara
Vi lovade varandra, bara




Fri vers av Endless Love MS
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-03 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS