Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek är en synd

så låt mig stå först i kön

om kärlek är en mirakel
så låt dem kalla mig profeten

om kärlek är en begåvning
så låt mig skryta att jag är den stolta
som kan sin sak utan att vara oroad för andras tyckande

om kärlek är ett ord
så låt mig vara dess bokstav

om kärlek är en fågel
så vill jag va dennes vingar

om kärlek är en saga
så vill jag vara höjdpunkten(slutet)

nu när kärlek är bara kärlek
jag har blivit dennes fånge
(som saknar buren bara)




Fri vers av Endless Love MS
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-04 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS