Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ?

Någon vill skära
någon vill plåstra

Varför
dör då
så många i onödan ?

Någon älskar
någon hatar

Varför
kan dom
inte skilja sig då ?

Någon skjuter
någon dör

Varför
såldes
vapnet ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-06-22 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan