Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att bli lämnad.


Sen du försvann

Sen du försvann
från den plats
du hade för mig
har livet stått stilla

Sen du försvann
har jag upplevt alla känslor
en människa kan känna

Alla känslor utom glädje
För den tog du ifrån mig

Sen du försvann
har nya blommor blomstrat
och hunnit plockats

Sen du försvann
har våren vaknat
och somnat igen

Sen du förvann
från den plats
du hade för mig
är inget sig likt




Fri vers av The thinker
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-04 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The thinker