Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

i dunklet

känner jag värmen från din kropp


ögonlocken skvallrar

om att det bara är skalet

som vilar lugnt brevid

resten är långt borta

på någon avlägsen plats



jag

vill bryta förtrollningen

avundsjukan vill ha sällskap

vapnet för att ta tillbaka närvarandet till nuet

är mina fingrar

som dansar lätt över höften

vill väcka

lusten


det enda jag åstadkommer

att du nu njuter

ännu mer

vart du nu än befinner dig


jag

blundar för att se vad du ser

för att närma mig

allt jag uppfattar

mörker

allt jag hör

långsamma

vibrerande

andetag


jag

ger upp

sluter mina armar runt dig

hoppas att du förnimmar dig om

att jag skyddar dig

vart du än befinner dig




Fri vers av Markus Renstrom
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-05 13:01



Bookmark and Share


  mare VIP
..vackert poetiskt skrivet..
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Markus Renstrom
Markus Renstrom